– O SALONU JORDAN –

V Kozmetičnem studiu Jordan za naše cenjene stranke skrbimo že vse od leta 2009. Vseskozi nam je bilo pri delu glavno vodilo profesionalen in individualen pristop, največja motivacija pa so nam zadovoljni nasmehi naših strank, med katerimi jih je kar nekaj, ki so nam zveste že od samega začetka našega delovanja.

Da delamo dobro in kakovostno, se je pokazalo tudi leta 2015, ko smo se v podjetju srečali s povsem novim izzivom. Dobili smo namreč priložnost prevzeti ekskluzivno zastopstvo za vrhunske avstralske voske Lycon za Slovenijo. Izziv, ki smo ga z veseljem sprejeli in se, opremljeni z zvrhano mero optimizma in navdušenja, podali na novo vznemirljivo pot.

Lahko bi se reklo, da se je najbolj dinamično obdobje našega podjetja takrat šele zares dobro začelo. Naboru storitev Kozmetičnega studia Jordan smo tako dodali tudi depilacijo z voski Lycon, ki je kmalu postala najbolj iskana storitev v najinem salonu in za katero smo se v zelo kratkem času specializirali do potankosti.

Skupaj z našim navdušenjem nad novo pridobitvijo se je naglo večalo tudi navdušenje in povpraševanje strank po depilacijah z voski Lycon, po storitvi pa niso več povpraševali le v Kozmetičnem studiu Jordan pač pa tudi drugod. Zato smo kmalu pričeli za delo z voski Lycon izobraževati in usposabljati tudi druge kozmetične salone po Sloveniji.

Dve leti pozneje nam je ustanoviteljica podjetja Lycon, Lydia Jordane, zaupala tudi ekskluzivno zastopstvo blagovne znamke Lycon za Hrvaško, od leta 2015 pa smo za delo z voski Lycon usposobili že približno 350 kozmetičnih salonov v Sloveniji in na Hrvaškem.

Bi tudi vi želeli preizkusiti depilacijo Lycon ali pa potrebujete samo malo razvajanja in sprostitve?
Potem vabljeni v Kozmetični studio Jordan, kjer vaju pričakujeva Joži in Nina!