– NEGA OBRAZA-

NEGA OBRAZA

Pravijo, da so oči ogledalo duše. Potemtakem je obraz njegov okvir. V Kozmetičnem studiu Jordan bomo s čiščenjem obraza in klasično nego poskrbeli, da bo ta okvir vedno negovan in da bo čim bolje kljuboval zobu časa, ki, to si moramo priznati vsi, ne prizanaša nikomur. 

Čiščenje obraza je namenjeno problematični mladostniški koži. Obsega površinsko čiščenje, diagnozo stanja kože, piling ter temeljito globinsko čiščenje. Tretma zaključimo z visoko frekvenco za razkuževanje in povečanje pretoka kisika v krvi, osvežilno obrazno masko ter serumom in kremo, ki bosta kožo na vašem obrazu še dodatno nahranila in poživila. Ob koncu tretmaja stranko poučimo še o pravilni negi kože, da lahko z njo nadaljuje tudi doma. V salonu pa so našim cenjenim strankam za nakup na voljo tudi ustrezni negovalni kozmetični izdelki, s katerimi lahko tudi doma poskrbijo, da bo njihova koža pravilno negovana in ustrezno nahranjena. 

Za bolj zrelo kožo vam v Kozmetičnem salonu Jordan priporočamo klasično nego obraza. Klasična nega je namenjena vsem, ki želijo svojo kožo ohraniti lepo in zdravo. Pri izvajanju tretmaja se prilagodimo vašemu tipu kože – ta je lahko mastna, suha, mešana ali normalna. Ob izvajanju nege pa upoštevamo tudi druge dejavnike, ki vplivajo na stanje vaše kože: podnebje, stres, hormoni, zdravila, način življenja, izpostavljenost sončnim žarkom in nenazadnje tudi dedni dejavniki. 

Tretma pri klasični negi obsega površinsko čiščenje kože, piling, globinsko čiščenje kože, oblikovanje obrvi z voski Lycon, masažo obraza, negovalno masko za obraz ter uporabo hranljivega seruma in kreme na koncu. 

Tisti, ki si želite privoščiti še “nekaj več”, se lahko odločite tudi a specialno nego, s katero dosežemo boljši tonus kože ter učinkovito zmanjšanje plitvih gubic. Specialna nega se od klasične razlikuje predvsem po uporabi specialnih peel-off mask, ki kožo na obrazu izdatno navlažijo in nahranijo. 

V Kozmetičnem salonu Jordan za nego obraza uporabljamo profesionalno negovalno kozmetiko blagovnih znamk Comfort zone in Esensa Mediterana.

Če želite, da vaše oči resnično zasijejo v vsej svoji lepoti, jih lahko poudarite tudi že z lično oblikovanimi obrvmi, odločite pa se lahko tudi za barvanje trepalnic in obrvi. Pri tem postopku najprej kožo očistimo in razmastimo, nato pa pripravimo odtenek barve, ki najbolje ustreza barvi las in željam stranke. Postopek barvanja obrvi traja približno 10 minut, medtem ko je barvanje trepalnic nekoliko daljše in traja približno 20 minut. 

Pri barvanju trepalnic uporabljamo profesionalne barve Lycon Lycocil. Za dolgotrajne rezultate je priporočljivo postopek ponavljati vsake 3 do 4 tedne.