– LYCON  VOSEK –

O lyconu

Avstralska blagovna znamka voskov za depilacijo Lycon je pravzaprav celovit sistem za voskanje, saj poleg različnih vrst voskov za depilacijo vključuje tudi izdelke za nego kože za pred in po depilaciji. 

Voski Lycon so narejeni iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. V primerjavi s številnimi drugimi voski za depilacijo odstranjujejo tudi najbolj trdovratne dlačice, tudi tiste, dolge komaj 1 milimeter. Prednost voskov Lycon je v tem, da jih lahko kombiniramo. To pomeni, da lahko za različne dele telesa uporabljamo voske z različno prožnostjo, ki so prilagojeni različnim tipom kože ter različni dolžini in trdovratnosti dlačic. S tem ob enem obisku pri stranki dosežemo najboljše in dolgotrajne rezultate – gladko kožo ob kar 70% manj bolečine!  

Zaradi preizkušene kakovosti in vrhunskih rezultatov so voski za depilacijo Lycon že od leta 1978 ena prvih izbir najprestižnejših kozmetičnih salonov po vsem svetu. Od leta 2015 so prisotni tudi v številnih kozmetičnih salonih po Sloveniji, ki so posebej usposobljeni in certificirani za delo z njimi. 

Več o sistemu za voskanje Lycon si lahko preberete tukaj

 

Želite voske Lycon tudi vi vključiti v ponudbo vašega salona? 

Smo ekskluzivni zastopnik in distributer voskov Lycon za Slovenijo in Hrvaško. Voski Lycon so namenjeni samo za profesionalno salonsko uporabo.  Za naročilo voskov Lycon ali zgolj za informativno povpraševanje nam pošljite sporočilo na info@lycon.si. Za pomoč pri naročanju in za svetovanje smo vam na voljo od ponedeljka do petka, od 9. do 15. ure

 

Pridobite Certifikat za delo z voski Lycon

Certifikat za delo z voski Lycon

Da bi lahko strankam zagotovili vrhunske rezultate, je poznavanje voskov ključnega pomena. Ko se boste odločili voske za depilacijo Lycon uvrstiti v ponudbo vašega kozmetičnega salona, bomo za vas pripravili strokovno izobraževanje, na katerem vas bomo podrobno seznanili z vsemi vrstami voskov Lycon, vam razložili, kateri voski so glede na svoje značilnosti najprimernejše za uporabo na določenih delih telesa in pri določeni dolžini dlačic, naučili pa vas bomo tudi pravilne tehnike nanosa in odstranjevanja voskov Lycon. Prav slednja je ključnega pomena, če želimo strankam zagotoviti čim bolj prijetno in čim manj bolečo izkušnjo ob depilaciji. 

Izobraževanja potekajo v Ljubljani, Zagrebu, Rijeki in Splitu, izvaja pa jih certificirana Lycon inštruktorica Nina Jordan, ki se je tehnik voskanja z voski Lycon učila pri sami ustanoviteljici podjetja Lycon, Lydii Jordane. 

Po končanem usposabljanju boste prejeli certifikat, ki potrjuje, da v vašem kozmetičnem salonu lahko strankam ponudite vrhunsko storitev z voski Lycon, umestili pa vas bomo tudi na naš seznam certificiranih Lycon salonov.  

Vas zanima več? Pišite nam na info@lycon.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.