– NEGA TELESA-

NEGA TELESA

Po dolgem in napornem dnevu se pogosto prileže masaža. In ne boste verjeli, že preprosta refleksna masaža stopal ali dlani bo za vas in vaše počutje naredila čudeže. Na stopalih in dlaneh se namreč nahajajo številni živčni končiči, s stimulacijo katerih bomo v Kozmetičnem studiu Jordan poskrbeli, da se boste povsem sprostili in pozabili  na vsakodnevne skrbi.

Refleksna masaža stopal bo spodbudila boljšo prekrvavitev celotnega telesa in zmanjšala napetost, vaše noge pa vam bodo po napornem dnevu hvaležne, še posebno, če zaradi narave vašega dela veliko stojite ali hodite. Enako velja za vaše roke. Refleksno masažo dlani priporočamo predvsem tistim, ki roke veliko uporabljajo pri delu, saj bomo s tem občutno zmanjšali napetost v mišicah rok. 

V Kozmetičnem studiu Jordan si lahko privoščite tudi globinsko čiščenje hrbta. Priporočamo ga vsem, ki imajo težave z nečistočami kot so akne in ogrci. 

Tretma obsega površinsko čiščenje kože na hrbtu, piling, globinsko čiščenje, visoko frekvenco za razkuževanje in povečanje pretoka kisika v krvi, negovalno masko za kožo ter uporabo negovalne kreme. Tako kot pri vseh naših tretmajih tudi pri globinskem čiščenju hrbta uporabljamo le vrhunsko negovalno kozmetiko, s katero poskrbimo, da bo koža na vašem telesu ustrezno navlažena in nahranjena.