Pedikura

Naša stopala opravljajo težko delo, nositi morajo težo našega telesa, prenašati in blažiti udarce pri hoji. Stopalo je ves čas izpostavljeno hoji po trdi podlagi, z njimi se pogostokrat začnemo ukvarjati šele takrat, ko nas začnejo boleti.

Pri nas poskrbimo za trdo, poroženelo kožo, oblikujemo nohte ter odstranimo obnohtno kožico. Saniramo vraščene nohte, odstranimo otišance ter kurja očesa, stanjšamo zadebeljene glivične nohte. Nogam nudimo masažo, lakiranje, po želji tudi poslikavo z dodatki kamenčkov.

Uporabljamo kozmetiko GehwolGewohl je kvalitetna kozmetika, ki pomaga pri različnih težavah stopal, kot so neprijeten vonjpojav glivictrda in razpokana koža na petipekoča stopala,..

V našem salonu si ureja noge tudi ŽIVA VADNOV, ki pravi:

Prijateljica mi je pred več kot letom dni za rojstni dan podarila pedikuro v Studio Jordan. Pred prvim obiskom, nisem imela dobrih izkušenj z lakom na nohtih na stopalih, saj so se mi vsi laki zelo hitro okrušili in sovražim pogled na okrušen lak,  saj izgleda zanemarjeno.

Iz Studia Jordan sem odšla zadovoljna, saj sta mi prijazni Joži in Nina odlično uredili in zmasirali stopala, na noge pa nanesli čudovit žareč oranžen lak s bisernimi kamenčki. In najboljša stvar- lak in kamenčki so držali na nohtih vse do mojega naslednjega obiska! Naravnost čudovito! Mojih stopal od takrat več ne zaupam nikomur drugemu. Hvala obema!

 

Urejamo tudi moška in športna stopala Primoža Brezca.