Depilacija

V našem salonu za depilacijo uporabljamo izključno sistem voskanja LYCON. LYCON je leta 1978 v Avstraliji ustanovila mednarodno priznana lepotna terapevtka Lydia Jordane. Voski LYCON od takrat naprej povsod po svetu uživajo izjemen ugled, kot najboljše voske za odstranjevanje dlak pa jih uporabljajo v številnih prestižnih in priznanih kozmetičnih salonih v več kot 57 državah po svetu. Smo ekskluzivni zastopnik za voske LYCON za Slovenijo, posebnih tehnik nanosa in uporabe nas je učila gospa Lydia Jordane. Tako tudi drugim salonom nudimo izobraževanja, delavnice in podporo.

Voski LYCON so narejeni iz najboljših naravnih smol, čebeljih voskov in z dodanimi čutnimi aromaterapevtskimi sestavinami. Zagotavljajo vrhunske rezultate, do 70% manj bolečo depilacijo, odstranjujejo dlake, dolge komaj 1mm, omogočen je nanos voska po isti površini tudi od 5-6 krat in pri tem nikoli ne poškodujejo povrhnjice ter ob tem povzročijo le zanemarljivo rdečico. Imajo nizko delovno temperaturo, so izjemno prožni in nežni, zato na kožo delujejo negovalno in blagodejno, voskanje pa je tako prijetna izkušnja, tudi na najbolj občutljivih delih telesa. Tako je rezultat vedno znova povsem gladka koža, ne glede na tip dlačic. LYCON v svetu zaradi svoje neprekosljive kakovosti uživa izjemen ugled.

Prav tako ima sistem voskanja LYCON najvišje higienske standarde. Depilacija intimnih predelov se obvezno opravlja z rokavicami, ter pri vsakem nanosu voska uporabimo novo leseno lopatico – sistem no double dip.

Voski LYCON so različnih prijetnih barv in dišečih arom in terapevtu omogočajo, da se odloči za določeno kombinacijo voskanja, glede na tip kože, dolžino, količino in trdovratnosti dlačic, ki bo dala najboljše rezultate in zagotovila stoodstotno zadovoljstvo strank.

V ponudbi imamo tudi vosek za vegane, alergike, zelo močne dlačice, občutljive kože…Pomembno vlogo pri sistemu voskanja Lycon ima olje, ki se ga nanese pred vsakim nanosom voska. Tako se vosek nikdar ne lepi na kožo, ne povzroča iritacij, rdečice in posnete povrhnjice in zato je bolečina tudi do 70% manjša.

Paleta voskov LYCON vključuje tople voske za odstranjevanje brez trakov in voske za odstranjevanje s trakovi, ki jih dopolnjuje skladen nabor losjonov LYCON za pred in po voskanju. Tu je tudi linija negovalne kozmetike LYCONSpa Specialist Body Care, ki strankam zagotavlja ustrezno nego tudi doma, med posamičnimi tretmaji v salonu.

S sistemom voskanja LYCON, strankam zagotavljamo resnično vrhunsko, profesionalno in prijetno depilacijo.


Brazilska depilacija

♥ Brazilska depilacija je poleg bikini depilacije vse bolj priljubljen postopek odstranjevanja dlačic pri vseh ženskah po svetu, saj se ženske po postopku počutijo zapeljive, gladke, negovane in sveže

♥ Brazilska depilacija pomeni odstranjevanje vseh dlak iz intimnega predela.

♥ Bolečina je odvisna od gostote dlak ter seveda vašega praga bolečine. Lasni mešički dlačic s ponavljanjem postopka namreč vse bolj oslabijo, zato je kasneje brazilska depilacija manj boleča.

♥ Poskrbimo tudi za popolno higieno, depilacijo opravljamo z rokavicami za vsak nanos voska uporabimo drugo leseno palčko, pred postopkom dobite hlačke za enkratno uporabo, tako vaš intimni predel ostane skozi celotni tretma skrit.

♥ Brazilka na splošno omogoča 2-8 tedensko gladkost, kar seveda narekuje zopet gostota ter jakost dlačic, z rednim odstranjevanjem se čas podaljšuje.

♥ Priporočljiva dolžina dlačic je 0,5 centimetra in vsaj 7 dni od zadnjega britja.

♥ Svetujemo vam, da se približno 2-3 dni pred odstranjevanjem dlačic naredi nežen piling, saj s pilingom sprostimo morebitne vraščene dlake, po pilingu pa kožo dobro navlažimo, saj vlažilni preparati dlačice naredijo prožne in elastične.

♥ Dnevno vlažite kožo, prvi piling naredite en teden po depilaciji.

♥ Nosite ohlapnejša bombažna oblačila, da lahko koža diha.

♥ 48ur po depilaciji ne plavajte v kloriranih bazenih, ne hodite v savno, ne kopajte se v toplih kopelih, ne hodite v solarij, prav tako se ne sončite, dokler rdečica povsem ne izgine.

♥ Zaželjena je osebna higiena pred postopkom, za katero lahko poskrbite pred nego tudi pri nas, z intimnimi robčki.